Liqui Moly MOTOROLJER TILSETNINGSSTOFFER BILPLEIE
Hjem | LIQUI MOLY blir tilgjengelig hos Romnes

LIQUI MOLY blir tilgjengelig hos Romnes

Romnes og LIQUI MOLY


Den tyske eksperten på olje- og tilsetningsstoffer utvider forhandlernettverket


Februar 2018 – Den tyske eksperten på olje- og tilsetningsstoffer, LIQUI MOLY, bygger ut forhandlernettverket i Norge. Selskapets tilsetningsstoffer og serviceprodukter skal nå forhandles også av grossistkjeden Romnes. «Det er et viktig skritt for å gjøre LIQUI MOLY enklere tilgjengelig», sier Ingo Lindner, som er ansvarlig for det norske markedet hos LIQUI MOLY.

Romnes, som er en av de ledende distributørene på det norske ettermarkedet, leverer til uavhengige verksteder, bilforhandlere og de mer enn 190 medlemmene i verkstedkjeden Sjekkpunkt. «Romnes er en sterk partner med et landsomfattende forhandlernettverk», påpeker Ingo Lindner. «Samarbeidet med Romnes er for oss en viktig byggestein for å lykkes i Norge. Det blir nå enda enklere for verkstedene å benytte seg av produktene våre.»

For Romnes er LIQUI MOLY et verdifullt tilskudd til produktsortimentet. «Dette er kvalitetsprodukter som utfyller produktutvalget vårt i øvre sjikt», forklarer Gjert Romnes, daglig leder hos Romnes. «I tillegg kommer de mange unike problemløserne, som for eksempel middelet for rengjøring av dieselpartikkelfiltre, som sparer penger for bilførerne og skaper ekstra omsetning for verkstedene.»

På det tyske hjemmemarkedet har LIQUI MOLY allerede i flere år vært den ubestridte markedslederen på tilsetningsstoffer. Selskapet produserer utelukkende i Tyskland. Gjennom den omfattende sponsingen av vinteridrett har det blå og røde merket ofte vært å se på TV også her til lands.

Opptakten til samarbeidet er bilmessen i Lillestrøm. Her vil LIQUI MOLY være representert på Romnes-standen (C01–24). Etter messen vil LIQUI MOLY gå i gang med produktopplæring hos kundene over hele landet.


Du kan få mer informasjon hos
LIQUI MOLY GmbH
Peter Szarafinski
Internasjonal PR-ansvarlig
Jerg-Wieland-Str. 4
89081 Ulm-Lehr
Fon: +49 (0)731/1420-189
Fax: +49 (0)731/1420-82
Peter.Szarafinski@liqui-moly.de


Nedlastinger

LIQUI MOLY blir tilgjengelig hos Romnes - - (Romnes_NO.docx | 135,3 KB)
Romnes og LIQUI MOLY - - (Romnes_LM.jpg | 63,3 KB)


<< Tilbake
 


Kontaktdaten:
LIQUI MOLY GMBH
Jerg-Wieland-Strasse 4
D-89081 Ulm-Lehr

Telefon: 0731-1420-0
Telefax: 0731-1420-71
E-mail: info@liqui-moly.de
Internet: www.liqui-moly.eu

Quelle:
VOILA_REP_ID=C1257BB0:00227808