Liqui Moly MOTOROLJER TILSETNINGSSTOFFER BILPLEIE
Hjem | LIQUI MOLY går inn under Würth-paraplyen

LIQUI MOLY går inn under Würth-paraplyen

Ernst Prost selger bedriftsgruppen sin til konglomeratet i tungvekterklassen


Desember 2017 – LIQUI MOLY får ny eier. Administrerende direktør Ernst Prost selger sine selskapsandeler til Würth-gruppen ved årsskiftet. «Dermed sikrer jeg at LIQUI MOLY vil fortsette å bestå også når jeg en gang ikke lenger står ved roret», sier Ernst Prost. Han forblir administrerende direktør for bedriftsgruppen.

LIQUI MOLY er en kjernesunn bedrift med høy egenkapitalandel og ny omsetningsrekord også i år. «Jeg ønsket å sikre bedriften for fremtiden mens vi gjør det bra, og vi ikke er nødt til å ta en bestemmelse under press», forklarer Ernst Prost.

Tilknytningen til Würth-konsernet strekker seg langt bak i tid. Würth-gruppen har i nesten 20 år vært stille partner i LIQUI MOLY – allerede den gang som sikkerhet mot uforutsette hendelser. Selv om Würth-gruppen med sine over 70 000 medarbeidere og omsetning på 12,5 milliarder euro stiller i en helt annen liga, er den like mye familiebedrift som LIQUI MOLY. Ernst Prost: «Jeg vet derfor at LIQUI MOLY kommer i gode hender hos Würth-gruppen.»

Bortsett fra eierskiftet i bakgrunnen, blir alt ved det samme. LIQUI MOLY fortsetter som selvstendig bedrift i Würth-gruppen, Ernst Prost blir sittende som administrerende direktør, og det blir ingen endringer for de ansatte. «De som kjenner meg, vet at jeg setter medarbeiderne i første rekke», påpeker Ernst Prost. «Det ville da også være meningsløst å skulle endre på det som har brakt oss så gode resultater de siste årene. Ting fortsetter akkurat som før – bare under en større paraply som gir mer beskyttelse.»


Du kan få mer informasjon hos
LIQUI MOLY GmbH
Peter Szarafinski
Internasjonal PR-ansvarlig
Jerg-Wieland-Str. 4
89081 Ulm-Lehr
Fon: +49 (0)731/1420-189
Fax: +49 (0)731/1420-82
Peter.Szarafinski@liqui-moly.de


Nedlastinger

LIQUI MOLY går inn under Würth-paraplyen - - (Wuerth_NO.docx | 132,9 KB)


<< Tilbake
 


Kontaktdaten:
LIQUI MOLY GMBH
Jerg-Wieland-Strasse 4
D-89081 Ulm-Lehr

Telefon: 0731-1420-0
Telefax: 0731-1420-71
E-mail: info@liqui-moly.de
Internet: www.liqui-moly.eu

Quelle:
VOILA_REP_ID=C1257BB0:00227808