Liqui Moly MOTOROLJER TILSETNINGSSTOFFER BILPLEIE
Hjem | Verdensmesterskapet i skiflyvning med LIQUI MOLY

Verdensmesterskapet i skiflyvning med LIQUI MOLY

Tysk oljeprodusent er sponsor for konkurransen i Oberstdorf i januar


Desember 2017 - Når VM i skiflyvning går av stabelen i Oberstdorf i midten av januar, er LIQUI MOLY klar til start. Den tyske olje- og tilsetningsstoffprodusenten støtter konkurransen som en del av selskapets milliontunge sponsing av vinteridretten. "For oss er Oberstdorf hjemmebane", sa Peter Baumann, markedsføringsansvarlig hos LIQUI MOLY.

Hoppbakken ligger bare to timer unna med bil fra hovedkontret til LIQUI MOLY i Ulm. Sammenlignet med andre konkurranser som vi sponser, f.eks. i Canada eller Sør-Korea, er dette bare et steinkast. Derfor benytter LIQUI MOLY også anledningen til å invitere flere kunder i løpet av helgen. Der vil de se firmalogoen vår på både startnumre og vant samt på bakgrunnen ved premieutdelingen og ved utgangen fra stadion.

VM i skiflyvning i Oberstdorf inngår i LIQUI MOLYs milliontunge sponsing av vintersport. Aldri før har olje- og tilsetningsstoffprodusenten investert så mange penger på vintersport. "Her når vi ikke bare ut til utrolig mange mennesker, men vi kan også utnytte tiden mens det er rolig i motorsporten", sa Peter Baumann. "Samtidig kan vi også nå ut til mennesker som er opptatt av vintersport og som vi ikke når dersom vi bare satser på motorsport."

I vinter har vår blå og røde logo allerede vært til stede på arrangementer i Ungarn, Finland, Norge, Østerrike, Kina, Sør-Korea, Canada, Nederland og USA.


Du kan få mer informasjon hos
LIQUI MOLY GmbH
Peter Szarafinski
Internasjonal PR-ansvarlig
Jerg-Wieland-Str. 4
89081 Ulm-Lehr
Fon: +49 (0)731/1420-189
Fax: +49 (0)731/1420-82
Peter.Szarafinski@liqui-moly.de


Nedlastinger

Verdensmesterskapet i skiflyvning med LIQUI MOLY - - (Ski_Flying_Oberstdorf_NO.docx | 132,7 KB)
Ski Jumping - - (ski_jumping.JPG | 2 MB)


<< Tilbake
 


Kontaktdaten:
LIQUI MOLY GMBH
Jerg-Wieland-Strasse 4
D-89081 Ulm-Lehr

Telefon: 0731-1420-0
Telefax: 0731-1420-71
E-mail: info@liqui-moly.de
Internet: www.liqui-moly.eu

Quelle:
VOILA_REP_ID=C1257BB0:00227808