Liqui Moly MOTOROLJER TILSETNINGSSTOFFER BILPLEIE
Hjem | Ren effekt

Ren effekt

To produktnyheter fra LIQUI MOLY: universalrengjøringsmiddelet K og konserveringsmiddelet Marine Motor


Mai 2017 – Den tyske eksperten på olje- og tilsetningsstoffer LIQUI MOLY lanserer to nye båtprodukter: et universalrengjøringsmiddel og et konserveringsmiddel for motorer. «Disse hjelper deg å hindre at båten taper seg mye i verdi», påpeker Jan Volk, som er ansvarlig for det marine forretningsområdet hos LIQUI MOLY.

Det marine universalrengjøringsmiddelet K er et konsentrat som er særlig egnet for rengjøring av store flater. Selv om erfaringene innenfor bilpleie kom til god nytte, måtte produktene utvikles fra grunnen av for å tilpasses kravene i båtsegmentet. Det er for eksempel svært viktig at rengjøringsmiddelet er biologisk nedbrytbart. I motsetning til midlene som brukes på bil, gir det dessuten effektiv rengjøring uten mye skum.

«Det er svært anvendelig, og hjelper deg å få bort både stygge render, fugleskitt og merker fra sko og fendere», forteller Jan Volk. Universalrengjøringsmiddelet K fra LIQUI MOLY er egnet for lakkert og ulakkert plast, GFK og gelcoat samt tekstilkalesjer, messing, aluminium, rustfritt stål, krom, gummi og lakkert/forseglet tre.

K-en står for konsentrat, og her ligger det mye muskelkraft. På smuss og skitt som er vanskelig å få bort, brukes et blandingsforhold på 1:8. Ellers er 1:20 tilstrekkelig.

LIQUI MOLYs andre produktnyhet er konserveringsmiddelet Marine Motor. Det brukes på to- og firetaktsmotorer som ikke skal være i drift på lengre tid.Når det sprøytes inn i forbrenningskammeret, beskytter det sylinderveggene, stempelbunnene og -ringene mot rust. Dermed slipper du ubehagelige overraskelser når motoren skal startes igjen.


Du kan få mer informasjon hos
LIQUI MOLY GmbH
Peter Szarafinski
Internasjonal PR-ansvarlig
Jerg-Wieland-Str. 4
89081 Ulm-Lehr
Fon: +49 (0)731/1420-189
Fax: +49 (0)731/1420-82
Peter.Szarafinski@liqui-moly.de


Nedlastinger

Ren effekt - download - (Marine_Cleaner_NO.docx | 134,1 KB)
Marine Cleaner K and Fogging Oil - download - (Marine_Cleaner_Fogging_Oil.jpg | 2,4 MB)


<< Tilbake
 


Kontaktdaten:
LIQUI MOLY GMBH
Jerg-Wieland-Strasse 4
D-89081 Ulm-Lehr

Telefon: 0731-1420-0
Telefax: 0731-1420-71
E-mail: info@liqui-moly.de
Internet: www.liqui-moly.eu

Quelle:
VOILA_REP_ID=C1257BB0:00227808