Liqui Moly MOTOROLJER TILSETNINGSSTOFFER BILPLEIE
Hjem | LIQUI MOLY er og blir Tysklands mest populære oljemerke

LIQUI MOLY er og blir Tysklands mest populære oljemerke

Logos Best Brands


Advertising in Germany


Ernst Prost


Leserne av fire store tyske bilblader har også i år gitt førsteplassen til LIQUI MOLY.


April 2017 – Fire spørreundersøkelser, fire titler, én lang seiersgang: LIQUI MOLY er Tysklands mest populære oljemerke. I år som i årene før har leserne av fire store tyske bilblader kåret LIQUI MOLY til beste oljemerke. «Da vi i 2011 fikk de første to topplasseringene, trodde vi ikke at det skulle bli starten på en lang seiersrekke», sier Ernst Prost, administrerende direktør hos LIQUI MOLY.

Siden den første tittelen for sju år siden har smøremiddelselskapet tatt pallplass 26 ganger. Denne suksessen viser igjen også i fagtidsskriftene, der LIQUI MOLY har vunnet flere leserkåringer. Til sammen har det blitt mer enn 30 titler. «Vi er ikke noe ‘one hit wonder’ – bilførerne og fagkretsene gir oss topplassering gang på gang», poengterer Ernst Prost. De årlige spørreundersøkelsene er en viktig stemningsindikator.

Fire av de ledende bilbladene gjennomfører hvert år en spørreundersøkelse blant leserne for å finne ut hvilke biler og bilprodukter de anser som best. Først ut var «Auto Motor und Sport», som med 2,8 millioner lesere er Tysklands nest største bilblad. Det store flertallet stemte her frem LIQUI MOLY som beste merke i kategorien Smøremidler – en førsteplass som selskapet har hatt helt siden 2011. I kategorien Pleiemidler ble LIQUI MOLY en god toer. Samme resultat så man hos Auto-Zeitung: LIQUI MOLY ble for sjuende år på rad nummer én i kategorien Smøremidler, og nummer to i kategorien Pleiemidler.

Deretter fulgte resultatene fra Tysklands største tidsskrift for bilinteresserte, «Auto Bild», der 3,4 millioner lesere stemte over «beste merke uansett klasse». For sjette år på rad tok LIQUI MOLY hjem seieren i kategorien «Gode smøremidler for bil».

Sist, men ikke minst, kom kåringen fra «Motor Klassik». Leserne pekte her ut LIQUI MOLY som Best Brand i kategorien Smøremidler. En tittel som selskapet har forsvart med glans siden 2012.

«En slik tillitserklæring fra rundt åtte millioner lesere år etter år, er ikke noe som kommer av seg selv. Det er lønn for hardt, målrettet arbeid», understreker Ernst Prost. Et arbeid som innbefatter merkevarebygging. «Sponsing av motorsport er for oss en selvfølge. Vi fortsetter å heve lista, og engasjerer oss også i internasjonale vintersportarrangementer, slik at merket vårt blir mer synlig året og verden rundt.» I mai skal LIQUI MOLY markedsføres under ishockey-VM i Tyskland og Frankrike.

Som Ernst Prost påpeker: «Målet vårt er å fortsette å være nummer én. Resultatene av spørreundersøkelsene får nemlig stor oppmerksomhet også i andre markeder, og er en viktig byggestein på veien vår mot å bli en global merkevare.»


Du kan få mer informasjon hos
LIQUI MOLY GmbH
Peter Szarafinski
Internasjonal PR-ansvarlig
Jerg-Wieland-Str. 4
89081 Ulm-Lehr
Fon: +49 (0)731/1420-189
Fax: +49 (0)731/1420-82
Peter.Szarafinski@liqui-moly.de


Nedlastinger

LIQUI MOLY er og blir Tysklands mest populære oljemerke - download - (Best_Brand_2017_NO.docx | 135 KB)
Logos Best Brands - Pressegrafik zum Download - (Logos_BB_2017.jpg | 179,9 KB)
Anzeigenmotiv - Pressefoto zum Download - (Final_LM_Sieger_A4_DE_view.pdf | 785,8 KB)
LIQUI MOLY Geschäftsführer Ernst Prost - Pressefoto zum Download - (IMG_0968.jpg | 4,7 MB)


<< Tilbake
 


Kontaktdaten:
LIQUI MOLY GMBH
Jerg-Wieland-Strasse 4
D-89081 Ulm-Lehr

Telefon: 0731-1420-0
Telefax: 0731-1420-71
E-mail: info@liqui-moly.de
Internet: www.liqui-moly.eu

Quelle:
VOILA_REP_ID=C1257BB0:00227808